Τρία Κούπα
alt

Το Τρία Κούπα έχει μία πανέμορφη απεικόνιση: τρεις νεαρές γυναίκες, στολισμένες με λουλούδια στα μαλλιά, χορεύουν κρατώντας τις γεμάτες  κούπες τους υψωμένες στον αέρα. Είναι το χαρτί της αδελφοσύνης, της αποδοχής και των όμορφων στιγμών που μοιραζόμαστε με τους φίλους και την οικογένεια.


Γενική ερμηνεία
Σε ένα πρώτο επίπεδο, το Τρία Κούπα είναι το χαρτί των κοινωνικών συναναστροφών. Μπορείτε να περιμένετε άφθονες προσκλήσεις για συγκεντρώσεις, γιορτές και χαρμόσυνες συνεστιάσεις στις οποίες θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Επιπλέον, το Τρία Κούπα υποδηλώνει πως ευνοούνται όσες δραστηριότητες εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο διαφόρων κοινωνικών ομάδων και δράσεων. Τώρα ανταμείβεται το ομαδικό πνεύμα!

Σε ένα δεύτερο επίπεδο το Τρία Κούπα υποδηλώνει την ψυχική ευφορία που απολαμβάνουμε μέσα από βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Η αδελφοσύνη, η φιλία, η ανιδιοτελής αγάπη και η αφθονία απεικονίζονται όλες σ' ατό το χαρτί. Έτσι, όταν εμφανίζεται το Τρία Κούπα μπορείτε να βασιστείτε σε μακράς διάρκειας, δοκιμασμένες φιλίες, ή σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα εκτίμησης  ο ένας για τον άλλο.

Κάποιες φορές, όταν το ερώτημα αφορά συναισθηματικές σχέσεις, το Τρία Κούπα μπορεί να σημαίνει τη χαρμόσυνη είδηση μιας εγκυμοσύνης. Αν δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, τότε το Τρία Κούπα σάς συμβουλεύει να είστε χαλαροί με τον σύντροφό σας, να επιδιώξετε να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο μαζί και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Σε αρνητική θέση
Αν το Τρία Κούπα πέσει όρθιο σε θέση εμποδίου, τότε σας προτρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, ως κοινωνικό σύνολο. Μήπως έχετε απομονωθεί; Μήπως φοβάστε να ανοιχτείτε και εξαναγκάζετε τον εαυτό σας να παρακολουθεί τους άλλους από... τα παρασκήνια; Ή μήπως, αντίθετα, χάνετε το χρόνο σας άσκοπα κυνηγώντας μόνο τις διασκεδάσεις, τις παρέες και τις γνωριμίες; Το Τρία Κούπα όρθιο σε θέση εμποδίου σας καλεί να θέσετε νέα όρια στον εαυτό σας και να ξεμπλοκάρετε ό,τι σας εμποδίζει να κοινωνικοποιηθείτε σωστά.

Αντεστραμμένο
Αν το Τρία Κούπα εμφανιστεί ανάποδο, τότε σε ένα πρώτο επίπεδο συμβουλεύει να φυλάγεστε από κοντινούς σας ανθρώπους οι οποίοι ίσως είναι διπρόσωποι, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Ακόμα όμως κι αν αυτό δε συμβεί, το Τρία Κούπα ανάποδα δείχνει ότι κάτι αρχίζει και δεν πάει καλά στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα: οι παλιοί φίλοι και τα αδέρφια αλληλοφαγώνονται, υπάρχει εγωισμός και τάση εκμετάλλευσης. Η γιορτή με τους φίλους και την οικογένεια βγαίνει τελικά ξινή.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο, το Τρία Κούπα ανάποδα συμβολίζει την ασυδοσία. Μήπως το έχετε παρακάνει με τις εξόδους και την έκλυτη ζωή; Επίσης, αυτό το φύλλο ανάποδα προειδοποιεί για κινδύνους από κάθε είδους καταχρήσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το Τρία Κούπα ανάποδα υποδηλώνει προβλήματα στην ερωτική σχέση. Δεν υπάρχει αλληλοϋποστήριξη και ανεκτικότητα με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας. Φροντίστε να σκεφτείτε καλά τι θέλετε και να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις. Τέλος, το Τρία Κούπα αντεστραμμένο είναι κάποιες φορές ένδειξη ερωτικής απιστίας.