Δύο Κούπα
 
alt

Ένα νέο ζευγάρι κυριαρχεί στην απεικόνιση αυτού του φύλλου. Προσφέρουν τις κούπες που κρατούν ο ένας στον άλλο και μοιάζουν έτοιμοι και πρόθυμοι να ξεκινήσουν μαζί ένα όμορφο, ρομαντικό ταξίδι...


Γενική ερμηνεία
Το Δύο Κούπα είναι ένα όμορφο, ρομαντικό φύλλο. Οι Κούπες αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα κι αυτό το φύλλο συμβολίζει την έναρξη μιας στενής σχέσης αγάπης, όπου τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Επίσης είναι σημάδι συμφιλίωσης μέσω της αμοιβαίας κατανόησης και αποδοχής.

Αν το ερώτημα δεν αφορά ερωτικά ζητήματα, η εμφάνιση του Δύο Κούπα είναι ο καλύτερος οιωνός για συνεργασίες γεμάτες κατανόηση. Επίσης υποδηλώνει την επίλυση των διαφορών και την αποκατάσταση της ισορροπίας.

Σε αρνητική θέση
Αν το Δύο Κούπα εμφανιστεί όρθιο σε αρνητική θέση, υποδηλώνει ότι ζείτε με ένα μόνιμο αίσθημα ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες σας. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να πλησιάσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει ή ότι φοβάστε τις στενές σχέσεις. Ψάξτε λίγο τι σας συμβαίνει κι απελευθερωθείτε από φόβους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας αντί να τα πνίγετε.

Αντεστραμμένο
Αν το Δύο Κούπα εμφανιστεί ανάποδα, είναι συνήθως ένδειξη μιας συναισθηματικής δοκιμασίας. Η σχέση σας μπορεί να μην πηγαίνει καλά, οι καβγάδες αυξάνονται και η επικοινωνία (χαρακτηριστικό που έχουν οι Κούπες) είναι κακή ή δεν υπάρχει καθόλου. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και να "τακτοποιήσετε" τα πράγματα. Μην είστε εριστικοί και μην οχυρώνεστε πίσω από τον εγωισμό. Το Δύο Κούπα ανάποδα προειδοποιεί για ρήξεις και απογοητεύσεις.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις επαγγελματικές συνεργασίες ή τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια. Αν εμφανιστεί το Δύο Κούπα ανάποδα, θα δείτε ότι η κοπέλα και ο νεαρός άντρας ούτε καν κοιτάζονται. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στις σχέσεις σας. Δεν επικοινωνείτε πια και ο καθένας θέλει απλά να προστατεύσει τον εαυτό του.