Τρία Μπαστούνι
alt
Στην απεικόνιση του Τρία Μπαστούνι, ένας άντρας φαίνεται να αγναντεύει τον ορίζοντα, περιμένοντας ίσως κάποια νέα. Και πράγματι, το Τρία Μπαστούνι συνήθως σημαίνει την έναρξη μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης περιόδου. Ένα αισιόδοξο και δυναμικό χαρτί.


Γενική ερμηνεία
Όταν εμφανιστεί το Τρία Μπαστούνι, υποδηλώνει ότι όσα καινούρια σχέδια στηρίζονται στη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τον στιβαρό σχεδιασμό θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία, αν και μάλλον μακροπρόθεσμα. Αυτό το φύλλο σάς συμβουλεύει να εργαστείτε με ενθουσιασμό και να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν θα έρθει αμέσως. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό φύλλο, ένα χαρτί που φέρνει τα πρώτα σημάδια προόδου. Ως εκ τούτου, το άτομο μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένο, ίσως και περήφανο που τα σχέδιά του έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

Σε αρνητική θέση
Αν το Τρία Μπαστούνι εμφανιστεί όρθιο σε θέση εμποδίου, συνήθως υποδηλώνει ότι όλες οι ανησυχίες που έχετε για το μέλλον σάς κατακλύζουν σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το πού στέκεστε σήμερα. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε τόσο πολύ. Αντί να ανησυχείτε για το αν θα αποδώσουν ή όχι οι προσπάθειές σας, συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, έχοντας πάντα επίγνωση των προθέσεών σας.

Αντεστραμμένο
Αν το Τρία Μπαστούνι εμφανιστεί ανάποδα, τότε συνήθως υποδηλώνει ότι κάποια δημιουργικά σας σχέδια θα συναντήσουν απρόοπτες δυσκολίες, παρά την επιτυχημένη τους, ίσως έναρξη. Σκεφτείτε καλά τους στόχους σας, συγκεντρωθείτε και μην χάνετε ευκαιρίες.

Επίσης το Τρία Μπαστούνι ανάποδα δείχνει ότι μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ή λόγω του ότι αρνείστε να δεχτείτε ή να προσφέρετε βοήθεια. Αξιολογείστε πιο ρεαλιστικά τους συνεργάτες σας και φροντίστε να έχετε υλοποιήσιμους στόχους. Μην δείχνετε πείσμα και ξεροκεφαλιά.