Τέσσερα Μπαστούνι
 
alt
Η  χαρμόσυνη απεικόνιση του Τέσσερα Μπαστούνι παραπέμπει σε εορτασμούς και συγκεντρώσεις. Ένα από τα ευμενέστερα χαρτιά της μικρής Αρκάνα, προαναγγέλλει μια περίοδο χαράς και αρμονίας.

Γενική ερμηνεία
Σε ένα πρώτο επίπεδο, το Τέσσερα Μπαστούνι αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα Μπαστούνι προμηνύει γάμο. 

Καθώς τα Μπαστούνια αντιπροσωπεύουν τη δημιουργία και τη δράση, το Τέσσερα Μπαστούνι δείχνει ότι τα θεμέλια της επιτυχίας έχουν ήδη χτιστεί και ό,τι μπορείτε να γιορτάσετε και να μοιραστείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προσπαθειών σας, σας γεμίζει ευφορία, ασφάλεια και με ένα βαθύ συναίσθημα γαλήνης. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.

Σε αρνητική θέση
Όταν το Τέσσερα Μπαστούνι εμφανιστεί όρθιο σε θέση εμποδίου, σας καλεί να αναλογιστείτε μήπως έχετε εγκλωβιστεί μέσα στις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς. Μήπως όλοι περιμένουν να τους βγάλετε ασπροπρόσωπους; Σκεφτείτε και αξιολογείστε ποιες είναι οι ωφέλιμες σχέσεις στη ζωή σας. Επιπλέον, χαλαρώστε και βρείτε λίγο χρόνο να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε.

Αντεστραμμένο
Αν το Τέσσερα Μπαστούνι εμφανιστεί αντεστραμμένο, τότε ενδεχομένως υποδηλώνει ότι επιχειρείτε να χτίσετε πάνω σε έδαφος που θυμίζει κινούμενη άμμο. Μη βιάζεστε να προχωρήσετε σε "αποφάσεις ζωής". Ακόμα και ανάποδο, πάντως, το Τέσσερα Μπαστούνι δεν είναι κακό χαρτί. Σας προτρέπει να σκεφτείτε τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε για να φτάσετε στην επιτυχία και να είστε βέβαιοι για τα κίνητρά σας. Επιπλέον, αν εμφανιστεί αυτό το χαρτί ανάποδα, προετοιμαστείτε να κάνετε λίγο ακόμα κουράγιο: η επιτυχής ολοκλήρωση των προσπαθειών σας είναι κοντά, απλώς θα πρέπει ίσως να ξεπεράσετε μερικά εμπόδια ακόμα.