Έξι Μπαστούνι
alt
Το Έξι Μπαστούνι είναι μία κάρτα θριάμβου. Ειδικά μετά τον ανταγωνισμό και τις διαμάχες του Πέντε Μπαστούνι, ο άνδρας στην εικόνα μοιάζει να εισέρχεται στην πόλη θριαμβευτής. Το πλήθος ζητωκραυγάζει ενώ ο ίδιος είναι δαφνοστεφανωμένος.

Eίναι ξεκάθαρο ότι έχει επικρατήσει των αντιπάλων του και τώρα απολαμβάνει όχι μόνο τη νίκη του αλλά και την αναγνώριση των άλλων.

Γενική ερμηνεία
Όταν εμφανιστεί το Έξι Μπαστούνι υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες που έχετε κάνει. Η συμπεριφορά, οι πράξεις και η στάση σας επιδοκιμάζονται και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Μπορείτε να νιώσετε επιτέλους περήφανοι, έχετε καταφέρει κάτι σημαντικό. Το γνωρίζετε όπως το αναγνωρίζουν και οι άλλοι! Είτε το ερώτημα αφορά σχέσεις, είτε επαγγελματικά σχέδια, το Έξι Μπαστούνι φέρνει τιμές, αναγνώριση, δόξα και επιτυχία.

Σε αρνητική θέση
Αν το Έξι Μπαστούνι εμφανιστεί όρθιο σε θέση εμποδίου, τότε είναι πιθανόν κάποιος που υπερηφανεύεται συνεχώς για τα επιτεύγματά του, να λειτουργεί ανασταλτικά στα σχέδιά σας. Επίσης, το Έξι Μπαστούνι σε θέση εμποδίου σας καλεί να σκεφτείτε μήπως αυτό ο αφόρητος άνθρωπος είστε εσείς. Μήπως έχετε "καβαλήσει το καλάμι" και αισθάνεστε ανωτερότητα; Η συμβουλή του Έξι Μπαστούνι σε θέση εμποδίου αφορά τη μετριοπάθεια. Χαρείτε όσα κερδίσατε αλλά μην επιτρέπετε να σας κατευθύνει ο διογκωμένος σας εγωισμός. Επιπλέον, φανείτε μεγαλόκαρδοι με όσους νικήσατε. Είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας.

Αντεστραμμένο
Αν το Έξι Μπαστούνι εμφανιστεί ανάποδα τότε κατά πάσα πιθανότητα υποδηλώνει μια κατάσταση όπου κάποιος σάς κλέβει τη νίκη και τη δόξα μέσα από τα χέρια σας. Φροντίστε να είστε μαχητικοί αλλά και τίμιοι και μην επιτρέπετε σε κανέναν να καρπώνεται το δικό σας κόπο. Επιπλέον, το Έξι Μπαστούνι ανάποδα ενδέχεται να σημαίνει ότι κάποια προσπάθειά σας δεν στέφεται τελικά με επιτυχία ή ό,τι έχετε πολύ ακόμα δρόμο να διανύσετε ως το τέλος. Επίσης, προσέχετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, κυρίως φίλους και συνεργάτες.