Ιππότης Μπαστούνι
 
alt
Από τη στάση του αλόγου του και μόνο, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για την προσωπικότητα του Ιππότη Μπαστούνι. Αντιπροσωπεύει έναν ενήλικο άντρα, κάτω από σαράντα ετών, που χαρακτηρίζεται από πνεύμα περιπετειώδες, ορμητικό, γεμάτο ενθουσιασμό.
Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κάποια τάση προς την υπερβολή και συχνά είναι απρόβλεπτος και ευμετάβλητος . Του αρέσουν οι αλλαγές και δεν δεσμεύεται εύκολα. Πρόκειται για ένα άτομο γοητευτικό, σαγηνευτικό, δραστήριο, ανυπόμονο και κάποιες φορές παράτολμο και παρορμητικό.

Γενική ερμηνεία
Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης Μπαστούνι αντιπροσωπεύει κάποιον με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που διεκδικεί μία θέση στη ζωή σας. Η εμφάνιση αυτού του φύλλου συχνά φανερώνει την έντονη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όμως σας προειδοποιεί ότι κάποιες φορές το πάθος σβήνει τόσο ξαφνικά όσο άναψε. Δεν υπάρχει εγγύηση για το μέλλον καθώς η δέσμευση δεν είναι χαρακτηριστικό της φύσης του Ιππότη Μπαστούνι, όμως μπορείτε να απολαύσετε τον φλογερό έρωτα που σας προσφέρει.

Σε ζητήματα επαγγελματικά, ο Ιππότης Μπαστούνι αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και μπορεί να στηρίξει με δυναμισμό και ενθουσιασμό κάθε νέο εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχει να σας προτείνει και εξετάστε τις με σοβαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Ιππότης Μπαστούνι είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος αλλά έχει την τάση να μεγαλοποιεί κάπως τα πράγματα ή να μην τα επεξεργάζεται σε βάθος. Εναλλακτικά, η εμφάνιση αυτού του φύλλου σε συμβουλευτική θέση, σας προτρέπει να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να τολμήσετε να πάρετε κάποια ρίσκα για να επιτύχετε. Η συντήρηση δεν σας βοηθάει αυτή τη στιγμή.

Σε αρνητική θέση
Αν ο Ιππότης Μπαστούνι εμφανιστεί όρθιος σε θέση εμποδίου, συνήθως υποδηλώνει είτε ότι ένα άτομο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σας, είτε ότι το εμπόδιο οφείλεται στην αδιαφορία σας για την ουσία ενός ζητήματος. Μήπως είστε επιφανειακοί, βιαστικοί κι επιπόλαιοι; Ή μήπως εφορμάτε σε κάθε νέα περιπέτεια που εμφανίζεται μπροστά σας, ξεχνώντας και εγκαταλείποντας στη στιγμή ανθρώπους και καταστάσεις που σας βοηθούσαν και σας στήριζαν μέχρι χθες; Δείξτε υπευθυνότητα και σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας.

Αντεστραμμένο
Αν ο Ιππότης Μπαστούνι εμφανιστεί ανάποδα τότε συνήθως αντιπροσωπεύει έναν άντρα, μέχρι σαράντα περίπου ετών, που είναι καυχησιάρης, ρηχός και αναξιόπιστος. Επίσης του λείπει η ευαισθησία και δεν θα διστάσει να γίνει καπνός μέσα σε μία νύχτα αν κάτι άλλο του τραβήξει το ενδιαφέρον. Σε θέματα σχέσεων ο Ιππότης Μπαστούνι ανάποδα προμηνύει χωρισμό και αναχώρηση προσώπου ενώ γενικότερα μιλά για τριβές και καβγάδες, θυμό και μεγαλοποιημένες καταστάσεις γεμάτες εντάσεις.

Καταστάσεις
Αν ο Ιππότης Μπαστούνι αντιπροσωπεύει καταστάσεις και όχι πρόσωπα, τότε συνήθως υποδηλώνει κάποια αλλαγή στο περιβάλλον σας, που μπορεί να είναι και αιφνίδια, και να αφορά στη δουλειά ή στον τόπο διαμονής. Μια μετακόμιση είναι επίσης πολύ πιθανή. Αν όμως εμφανιστεί ανάποδα, προειδοποιεί για καθυστερήσεις σε ταξίδια και προγραμματισμένες αλλαγές ή δυσμενείς εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.