Άσος Μπαστούνι
alt

Μπαστούνια σχετίζονται με τη φωτιά, που σημαίνει ότι αντιπροσωπεύουν τη ζωτική δημιουργική ενέργεια. Αφορούν κυρίως την επαγγελματική ζωή (καθώς αυτό είναι το πεδίο όπου συνήθως εκφράζουμε τη δημιουργικότητα και τις φιλοδοξίες μας) αλλά και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με την επέκταση και τη δράση μας.

Επιπλέον αν θυμόμαστε ότι οι Άσοι εκφράζουν τη βασική προδιάθεση αλλά και τα νέα ξεκινήματα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Άσος Μπαστούνι συμβολίζει κάθε τι καινούριο που ξεκινάμε με ενθουσιασμό, πάθος και φιλοδοξία. Το χέρι που εμφανίζεται μέσα από το σύννεφο κρατά ένα ανθισμένο κλαδί. Αυτό συμβολίζει τα νέα εγχειρήματα που μπορούν να ανθίσουν και να καρποφορήσουν αν κάνουμε την προσπάθειά μας βάζοντας όλη την ενέργεια που διαθέτουμε.

Γενική ερμηνεία
Σε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ο Άσος Μπαστούνι μπορεί ναι είναι ένδειξη αρσενικής σεξουαλικής ενέργειας (μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν άντρα, ένας δυναμικός νέος εραστής για μία γυναίκα) και κάποιες φορές αφορά στη γέννηση ενός παιδιού (αυτό κι αν είναι δημιουργικό!).  Γενικά συμβολίζει την απαρχή μίας έντονης σχέσης γεμάτη πάθος και συγκινήσεις.

Στα επαγγελματικά ζητήματα ο Άσος Μπαστούνι είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χαρτί καθώς συμβολίζει όλα τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν δυναμικά και έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας αν τα υπηρετήσετε με δυναμισμό, αφοσίωση και πάθος.

Σε αρνητική θέση
Όταν ο Άσος Μπαστούνι εμφανιστεί όρθιος σε αρνητική θέση ίσως υποδηλώνει ότι αυτό που σας λείπει ή που σας δυσκολεύει πραγματικά είναι η έλλειψη στόχων και ενθουσιασμού. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να βαλτώνει! Ο Άσος Μπαστούνι σάς προτρέπει να πάρετε εσείς τις  πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να αλλάξετε τη ζωή σας.

Αντεστραμμένο
Όταν ο Άσος Μπαστούνι εμφανιστεί ανάποδα συχνά υποδηλώνει ότι τα καινούρια σχέδια δεν προχωρούν με ταχύτητα ή δεν ευοδώνονται καθόλου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είστε παρορμητικοί ή στο ότι δεν εννοείτε να αναγνωρίσετε μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες και τα όριά σας. Αν οι καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες, να θυμάστε ότι κάποιες φορές ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος για να προχωρήσετε. Μη γίνεστε δύστροποι και μην προσπαθείτε να εκβιάσετε τις καταστάσεις. Προστατευθείτε από την παρακμή και την πτώση.

Μία τελευταία ερμηνεία του Άσου Μπαστούνι όταν εμφανιστεί ανάποδα αφορά σεξουαλικά προβλήματα και δυσλειτουργίες στους άντρες. Στις γυναίκες μπορεί να υποδηλώνει βία και καταπίεση στον σεξουαλικό τομέα.