Τρία Πεντάκτινο
 
alt
Στην απεικόνιση του Τρία Πεντάκτινο βλέπουμε έναν τεχνίτη να σκαλίζει ένα άγαλμα σε έναν ναό, ενώ δύο ιερείς παρακολουθούν και επικροτούν τη δουλειά του. Είναι εμφανές ότι τον θαυμάζουν και αποδέχονται την αξία του.


Γενική ερμηνεία
Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία Πεντάκτινο μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Επιπλέον, επειδή τα Τριάρια αντιπροσωπεύουν ομάδες, το Τρία Πεντάκτινο τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους.

Αν το ερώτημα αφορά συναισθηματικά ζητήματα, το Τρία Πεντάκτινο συμβουλεύει να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Η καλώς εννοούμενη στρατηγική θα αποδώσει τους καρπούς που περιμένετε. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε.

Σε αρνητική θέση
Αν το Τρία Πεντάκτινο εμφανιστεί όρθιο σε αρνητική θέση, τότε ίσως υποδηλώνει ότι σας απασχολεί υπερβολικά η γνώμη των άλλων. Φοβάστε τα σχόλια που γίνονται για σας με αποτέλεσμα να επικεντρώνεστε στην επιζήτηση της επιδοκιμασίας και μόνο, χάνοντας την ουσία. Αυτό ακριβώς είναι που σας εμποδίζει να λειτουργήσετε και από το οποίο πρέπει να απαλλαγείτε.

Αντεστραμμένο
Αν το Τρία Πεντάκτινο εμφανιστεί ανάποδα, τότε σε ένα πρώτο επίπεδο ενδέχεται να σημαίνει ότι αδυνατείτε να αντιληφθείτε τις λεπτομέρειες ενός ζητήματος, με αποτέλεσμα να κινήστε "τυφλά" και απρόσεκτα. Φροντίστε να συγκεντρωθείτε για να αποφύγετε τα λάθη απροσεξίας.

Επιπλέον, το Τρία Πεντάκτινο ανάποδα ενδέχεται να υποδηλώνει ότι για κάποιο λόγο θα σας κάνουν πολύ σκληρή κριτική. Είτε λόγω της απειρίας σας, είτε από απροσεξία, είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος για τα καθήκοντά σας, αποτυγχάνετε να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να παράγετε αυτό που απαιτείται από εσάς. Μην καταφεύγετε στο θυμό. Αναλογιστείτε τους λόγους αυτής της κριτικής εναντίον σας και προσαρμοστείτε σε ό,τι σας ζητούν. Εναλλακτικά, διοχετεύστε αλλού την ενέργεια και τα ταλέντα σας.